11 Ekim 2013 Cuma 00:00
İmkb Gazi yıl Sonu Etkinlikleri Yapıldı

Ağrı İmkb Gazi Ortaokulu tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliği programı okul bahçesinde kurulan platformda yapıldı.

Aşuk ile maşuk, halk oyunları gösterisi, gam gam style, tezek başkan isimli tiyatro, semazen gösterisi, okul öncesi öğrencilerinin gösterilerinin yer aldığı etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.

Öğrencilerin yeteneklerini sergilediği etkinliklerin sonunda okul içi yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.  Etkinlikleri çok sayıda öğrenci velisi de izlerken, veliler çocuklarının resimlerini çekebilmek için adeta yarıştı.

Okul Aile Birliği başkanı Özcan Atmaca “ Çocukların kişisel gelişimini ve özgüvenlerini arttırabilmek adına bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu vurgulayarak, "Çocuklarımızın neler yapabileceğini ortaya koymalarına fırsat tanıyan siz değerli okul idaresine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. “dedi.

 

 


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.