01 Nisan 2014 Salı 12:00
İş Güvenliği Uzmanları Eleşkirt'te

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine gelen güvenliği uzmanları, personel çalıştıran işyerlerinde sağlık taraması gerçekleştirdiler.

 

İş güvenliği uzmanı Mehmet Ali Oruç, kanunun iş verenlere yüklediği kanuni yükümlülük esasları çerçevesinde eleman çalıştıran işyerlerini denetlediklerini belirterek, “Yanımızda getirdiğimiz sağlık görevlilerimizce denetlediğimiz işyerlerinde çalışan personelin hem kan örneklerini alıyoruz hem de onları yasa içeriği ile ilgili bilgilendiriyoruz. Bulunduğumuz bu işyerinde çalışan bütün elemanların kan örneklerini aldık. Yasa gereği çok tehlikeli ve tehlikeli işyerlerinde çalışanlar bu hizmetleri almak zorundalar.

 

Bu kapsamda bugün bu işyerini denetliyoruz. Denetlediğimiz işyeri örnek teşkil edebilecek hijyen ve çalışma prensibini oturtmuş bir işletme olduğunu görmekten ayrıca ziyadesiyle memnun olduk” dedi.

 

İşletme sahibi Ergül Tenekeci ise, yasa gereği işyerlerinin denetlenmeye tabi tutulmasını memnuniyetle karşıladığını belirterek, görevlilere teşekkür etti.




Son Güncelleme: 01.04.2014 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.