21 Mart 2014 Cuma 09:43
İşler: Siyasallaşmadan Uzak Bir Anlayışla Hizmet Edeceğiz

Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Vekili Abdulkadir İşler, insan ile başlayan problemin yine insanlar tarafından çözüleceğini söyledi.



Aktifsen Ağrı ve Iğdır üyeleri ile buluştu. Ağrı Özel Nizamiye Koleji Konferans Salonunda 'Aktif buluşmalar' programında konuşan Abdulkadir İşler, dünyanın yaşanılır ve yaşanma hali de yine insandan kaynaklandığını belirterek, sevgi ve kardeşliğin müsebbibinin yine insan olduğuna dikkat çekti.



Bir işe başlanacaksa önce kendisinden başlaması gerektiğine dikkat çeken İşler, "Öğretmenlerin hayata hazırlamada kendisine çok önemli vazifeler düştüğünü ve önemli rol oynadığını anlattı. Hayata rehberlik yapan öğretmenler olduğunu ifade eden İşler, bu noktada sendikanın öğretmene rehberlik ve sorun ve çözümlerinde kılavuzluk yaptığını söyledi. Sendikanın bir hizmet ihtiyacından çıktığını anlatan İşler, öğretmenlerin itibar kaybı yaşadığını ve bu itibarın en yükseğinde öğretmenin olması gerekirdi. Çünkü öğretmen toplumun bütün katmanlarında biçilen rolü en iyi yapandır. Bu itibarın bedeli de fedakarlıktır. Bir Peygamber mesleğidir. İtibarsızlaştırmada çok etken vardır.” dedi.



Sendika olarak yapmayacakları işler ve konulara da değinen İşler, siyasallaşmayacaklarını, koltuk vaat etmeyeceklerini ve ücret sendikacılığını yapmayacaklarını; bununla birlikte liyakat ve hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini kaydetti.



Son Güncelleme: 21.03.2014 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.