26 Ağustos 2019 Pazartesi 14:57
İsmail Öncel Ağrı Belediye Başkan Yardımcılığı Görevine Atandı

Belediye Başkan Yardımcılığına Eğtimci İsmail Öncel Atandı

Ağrı Belediye Başkanlığına Yıllarca öğretmenlik yapan en son ıbrahım çeçen okulunda müdürlük yapan eğtimci ismail Öncel Başkan yardımcısı olarak atandı.

Ağrı Belediyesi Başkan yardımcısı olarak bugün göreve başlayan İsmail Öncel Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eğtimci bir aile çocuğu olmanın inceliğini gösterdi.

Başkan yardımcısı Öncel yaptığı paylaşımda; Hizmetkarlığını Gururla yapmış olduğum ve yapmaktan onur duymaya devam edeceğim Atam, Ceddim Kadim Ağrı'mızın çok kıymetli her bir ferdinin aflarına sığınarak gösterilen teveccüh ile onur duyduğum Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlamış bulunmaktayım.

Mesleklerini ilimizde en iyi şekilde icra ettiklerini bildiğim çiçekçi abilerimin beni anlayacaklarını ümit ederek, aflarına sığınarak şahsıma kıymet vererek şereflendireceklerini bildiğim dostlardan hayırlı olsun için yapılacak çiçek güzellemelerinin yerine, ihtiyaç sahibi olduğunu düşündükleri bir Aileyi karınca kararınca mutlu etmeleri daha çok anlamlı olacaktır.

Rabbim bizleri utandırmasın.
Hayırlısıyla BİSMİLLAH
Saygılarımla
İsmail ÖNCEL 
Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı

Son Güncelleme: 26.08.2019 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet erdal durğut 2019-08-28 09:50:42

Hayırlısı inşAllah

Avatar
KAZIM DEMİRCİ 2019-08-31 13:41:18

Allah hayırlı ugurlu etsin, tam görevinin adamı. hakkıyla yap melekete hizmet et. yüzümüzü kara çıkartmazsın inşAllah. yalınız aman aman etrafta hırsız çok dikkat...hele hele hacı hoca görünümü kavatlara dikkat...

Avatar
Servet TAŞDAN 2019-09-08 00:46:15

Sizin gibi değerli birinin bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum hayırlı olsun Rabbim utandırmasın inşAllah.
Ağrı Sevgi Taşımacılık..

Avatar
Cevdet kaya 2019-09-10 16:10:49

Başkanım okular açıldı fakat servis yok çevre yolu istikbal mobilyanın yanında durak var ama servisler seçiminde sonra kesildi geçmiyor öğrenciler nasıl gidecek yetkililer sesimizi duyun