05 Mart 2017 Pazar 20:53
İstanbul Ağrıspor Otobüsüne Kavuştu

2016-17 sezonunda 2.Amatör ligde mücadele eden İstanbul Ağrı spor kulübü takım otobüsü sahibi oldu. Başkan Mehmet Latif Yaşlı ve yönetim kurulunun girişimleri ile kulübe kazandırılan takım otobüsü kulübün renkleri olan sarı siyah ile giydirilerek hazır hale getirildi.
Emekler boşa gitmedi

Konuya ilişkin sıcak bir değerlendirmede bulunan İstanbul Ağrıspor Kulübü Başkanı Mehmet Latif Yaşlı, 2.Amatör ligde şampiyonluk hedefini bir kez daha dile getirdi. Yaşlı, "İstanbul ili genelinde Ağrı'lı hemşehrilerimiz ile birlikte kurduğumuz kulübümüzü daha iyi yerlere taşımak için kısa orta ve uzun vadeli planlar yapıyoruz.

İlk aşamada taşıma işlerimizde kullanılmak üzere bu otobüsümüzü aldık, takımımızı maçlara götürüp getirecek olan bu otobüs yatırımımız başlangıç olacaktır. Sırada tesisleşme alanında da girişimlerimiz var bu konuda da sonuç almaya çalışıyoruz " dedi.

istanbul-agrispor-otobusune-kavustu.jpgistanbul-agrispor-otobusune-kavustu-001.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.