26 Eylül 2020 Cumartesi 16:06
İstanbul'da Silahlı Saldırı! 3 Ağrılı Hayatını Kaybetti

Bu sabah İstanbul Esenyurt'ta yaşanan silahlı saldırıda 3 Ağrılı mermilerin hedefi olarak hayatını kaybetti.

İstanbul Esenyurt’ta Taksi Durakları arasında müşteri alma yüzünden çıkan kavgada 3 Ağrılı hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda yolcu alma verme meselesi yüzünden çıkan gerginlik bir anda silahlı saldırıya dönüştü.

Görgü tanıklarının ‘’ İçeride oturuyorduk, silah sesleri geldi dışarı çıktığımızda 3 kişi taksi durağına doğru sıkıyordu yaklaşamadık. Bir kişi daha geldi. 2 pompalı tüfek vardı. İnsanlar çoğaldıkça bizde yanlarına gittik baktık ki yaralılar yerdeydi. Saldırgan birisinin kaçtığını gördük genç birisiydi”diye ifade ettikleri olayda 3 kişi yaşamını yitirirken 2 kişide yaralandı.

Olayda hayatını kaybedenlerin Ağrı’nın Tutak İlçesi Aşağı Köşk Köyünden iki kardeş olan taksi durağı işletmecileri Cengiz Dayanmaz,Yavuz Dayanmaz ve kuzenleri Sinan Öztürk oldukları öğrenildi.

Pompalı tüfeklerle saldırıyı gerçekleştiren kişilerin olay yerinden kaçtığı ve güvenlik güçlerince arandığı bilgisi edinildi.

Son Güncelleme: 26.09.2020 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.