03 Haziran 2021 Perşembe 14:46
İstanbul'dan Ağrıya gelen araç kaza yaptı! 9 Ölü

Otomobil İle Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 9 Ölü

Ağrı'ya gelmekte olan araç Sivas'ın Gölova ilçesinde kaza yaptı. kazada hayatını kaybeden 3'ü çocuk 9 kişinin kimlikleri tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Sivas-Erzincan karayolu Gölova ilçesi Çatlı köyü kayınlarında meydana geldi. Kazada, Sivas'tan Erzincan istikametine gitmekte olan 34 KJ 6418 plakali Ford marka kamyonet ile karşı istikametten gelen 34 NF 9250 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada Ford marka otomobil içerisinde bulunan 3'ü çocuk 6 kişi, diğer araçta bulunan 3 kişi toplamda 9 kişi öldü.

Ticari araçta yaşamını yitiren Hamza Çelik ile eşi Hasret Çelik, kızı Necla Dündar, torunları Burak Efe Dündar, Eda Nur Çelik ile Gökhan Gündoğdu'nun İstanbul'dan memleketleri Ağrı'nin Eleşkrit ilçesine gittikleri belirlendi. Van nüfusuna kayıtlı olan Özgür ve Rabia Görünüş çiftinin 3 yıl önce evlendiği ve İstanbul Esenyurt'ta yaşadıkları ifade edildi. Kazada hayatını kaybeden çocukların olay yerinde etrafa saçılan oyuncakları da dikkat çekti.

Kazada ölenlerin isimleri şu şekilde;

Rabia Görünüş (28), Özgür Görünüş (31), Ali Görünüş (1), Burak Efe Dündar (10), Gökmen Dündar (36), Hamza Çelik (62), Edanur Çelik (20), Necla Dündar (40) ve Hasan Çelik (75).

Son Güncelleme: 04.06.2021 23:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TEKİN 2021-06-04 13:34:22

Allah rahmet eylesin bu ne biçim hız kardeşim arabalar paramparça yazık değil mi onca CAN a off offf