04 Mart 2019 Pazartesi 16:46
İyi Parti Ağrı İl Başkanlığı; İstifa Haberi Kurgudan İbarettir

İyi Parti Ağrı İl Başkanı Cengiz Alparslan yaptığı açıklamada ; Ağrı İyi Parti’nin bir gençlik yapılanması olmadığı yapılan haberin spekülatif olduğunu ifade etti. Alparslan ;Emrah Aslan’ın partimiz il yönetiminde üye olduğu doğrudur ve kendileri partinin kuruluş aşamasında gençlik kollarını kurmakla görevlendirilmiş fakat yönetim oluşturacak sayıya ulaşamadığı için genel seçimler sonrası  İyi Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı’ Burak Öztürk’ün göreve getirilmesinden sonra yetkilendirilmemiştir.

Bugün yapılan açıklama Ağrı da İyi Parti’nin hızla ivme kazanan başarısının önünün kesilmesi amacı ile bir kurgudan ibarettir.Elinde mazbatası (görevlendirmesi) ve İl Başkanlığı tarafından onaylanmış bir yönetimi olmayan birinin kendisini Ağrı Gençlik Kolları Başkanı olarak tanıtıp birileri tarafından hazırlanarak okuması için eline tutuşturulan metinden de anlaşılacağı üzere Ak Parti Ağrı da İyi Partinin yükselişinden ve iktidar yürüyüşünden rahatsızdır.

Bu minvalde kamuoyunu yanıltıcı bu asparagas ,yalan yanlış ve kurgulanmış haberlere  itibar edilmemesi hususunu vurgulamak isteriz.

Emrah Aslan’ın iddia ettiği gibi istifa edecek 150 kişilik İyi Parti üye  listesini de resmi kaynaklardan  aldığı belge ile ıspatlamasını bekliyoruz.Ak Partili yetkililer Hayali bir teşkilat hayali üyelerle istifa açıklaması yapılarak  bu akşam Kültür Kongre Merkezinde Dış İşleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlunu kandırsa da ,Allah’ı kandıramacaklardır. Konuya ilişkin gerekli hukuki  çalışmalarıda başlatmış bulunuyoruz.

Bu haberden de anlaşılacağı üzere Ak Parti tamamen kurgu ve yalan üzerine kurulmuş bir seçim kampanyası ile halkımızı kandırmayı amaçlamaktadır.

Sayın Çavuşoğlu’na da bu vesile ile buradan sesleniyorum ;sizi aldatıyorlar,sizi kandırıyorlar Ak Parti gençliğine İyi Partiden ayrılmış gibi göstererek rozet taktıracak ve bu vesile ile size şirin gözükmeye çalışacaklardır.

Son olarak tüm hemşehrilerimize bu tazr kurgu ve yalan haberlere itibar etmemelerini ifade ederek saygılar sunuyorum

Son Güncelleme: 05.03.2019 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.