04 Mayıs 2020 Pazartesi 21:27
Karantina süresi dolanlar Ağrı'dan Tahliye Edildi!

Valilik koordinesinde ilgili kurumların organizesi ile Ağrı Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Abdurrahim Arvasi Öğrenci Yurdundan kalan vatandaşlar, memleketlerine gitmek için sabah saatlerinde yurt bahçesine getirilen otobüslere bindi.

Karantina süreleri dolan vatandaşlar, karantina süresince kendilerine yapılan hizmetten dolayı mutlu olduklarını ve sağlıklı bir şekilde memleketlerine gitmenin huzurunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Memleketi Kahramanmaraş'a gitmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Ümmüs Demir, "Allah herkesten razı olsun. Sağlıkla, mutlulukla çıktık gidiyoruz. Kahramanmaraş'a gideceğim. Zordu ama bu süreci de geçirdik, sağlığımız için sabrettik." ifadelerini kullandı.

Diğer bir vatandaş Davut Şahin ise KKTC'ye çalışmak için gittiğini ama salgın nedeni ile çalışamayıp geri dönmek zorunda kaldıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne çalışmak için gittim. Coronavirus salgını nedeni ile çalışamadık, Türkiye'ye geri döndük. Bizi Ağrı'ya getirerek öğrenci yurtlarında karantina altında tuttular. Bize çok iyi baktılar, hizmetleri memnuniyet vericiydi."

Yoldaş Mazlum Kaya adlı vatandaş ise yurtta gördükleri hizmeti dile getiren mektubu okuyarak teşekkür etti.
 

Anahtar Kelimeler:
TahliyeKarantina
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.