09 Mart 2017 Perşembe 12:42
Kayaklı Koşu Ligi Türkiye Şampiyonu Ağrı Oldu

K1 Ligi Türkiye Şampiyonu Ağrı Oldu

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen ve Gerede-Arkut Dağı Kayak Merkezinde iki gün süren 2017 yılı Kayaklı Koşu K1 Ligi 3. Ayak final yarışmaları büyük çekişmeye sahne oldu.

Ağrı’lı sporcular her yıl olduğu gibi bu yılda tüm kategorilerde derece elde ederek Kayak branşında iddialı oldukların bir kez daha gösterdiler. Ağrı’lı sporcular; 6 altın, 5 gümüş ve 4 bronz genel toplamda ise 15 madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

En yakın rakibine ulaşılması zor puan farkı atan Ağrı’lı sporcular tüm izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Ayrıca Ağrı’lı sporcular 2016-2017 kayak sezonun 62 madalya ile kapatarak göz kamaştırdı.

İl Müdürü Alp, Ağrı Sporda Söz Sahibi Olacak

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Bolu Gerede’de gerçekleşen Kayaklı Koşu K1 Ligi 3. Ayak Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan sporcuları makamında kabul ederek tek tek tebrik etti.

İl Müdürü Alp, yapmış olduğu açıklamada; Hafta içinde atletlerimiz Türkiye üçüncüsü, teakwondoda Milli sporcumuz Hacer Orgarun Türkiye üçüncüsü, Milli Halter Arif Koç ise Türkiye ikincisi olarak bize çok büyük bir mutluluk yaşattılar.

Bunların yanı sıra Türkiye’nin gururu kayakçılarımız ise sürprize izin vermeyerek Kayaklı Koşu K1 Ligi 3. Ayak Şampiyonasında yine Türkiye şampiyonu oldular. Ağrı ilimiz neredeyse tüm spor branşlarında adında söz ettirmeye devam ediyor. Yıl boyunca azimli çalışmalarınızın meyvesini aldınız.

Bu başarılarda emeği geçen tüm sporcu ve antrenörlerimizi gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim dedi.

Gerçekleşen ziyarette Spor Şube Müdürü Cemil Budak, kayak antrenörleri Erhan Dursun ve Akif Demirkaya hazır bulundu.

kayakli-kosu-ligi-turkiye-sampiyonu-agri-oldu-.jpgkayakli-kosu-ligi-turkiye-sampiyonu-agri-oldu--001.jpgkayakli-kosu-ligi-turkiye-sampiyonu-agri-oldu--002.jpgkayakli-kosu-ligi-turkiye-sampiyonu-agri-oldu--003.jpgkayakli-kosu-ligi-turkiye-sampiyonu-agri-oldu--004.jpgkayakli-kosu-ligi-turkiye-sampiyonu-agri-oldu--005.jpgkayakli-kosu-ligi-turkiye-sampiyonu-agri-oldu--006.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.