14 Nisan 2014 Pazartesi 22:59
Kaymakamdan Başkana Hayırlı Olsun Ziyareti

Ağrı'nın Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde başkanlığını kazanan Sebahattin Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’den aday olup belediye başkanlığını kazanan Sebahattin Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde bir konuşma yapan Zadeleroğlu, "Sayın başkanıma hayırlı olsun ziyaretine geldim. Çeşitli vesilelerle kendisiyle birkaç defa daha görüşmüştüm. Eleşkirt’te hizmet noktasında kendisiyle fikirlerimiz aynı. İkimizinde öncelikli hedefi güzel ilçemizdeki göçü durdurma noktasında projeler geliştirmek. Hemşehrilerimizi Eleşkirt’te tutabilmek için neler yapabiliriz. İlçemizin öncelikli sıkıntıları belli. Başkan geldiği gibi temizlik su ve kanalizasyon hizmetleri konusunda yoğun bir çalışma içerisine girdiğini gördüm. Birlikte Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksek Okulu’nu gezdik. Ben buraya Veterinerlik Fakültesini getirmek istiyorum. Celal Oruç beyin heyecanı azaldı haklı olarak oraya çok fazla öğrenci çekecek bölümler ekleyerek Celal beyin yeniden Eleşkirt’e odaklanmasını sağlamaya çalışacağız" dedi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ise, ilçe kaymakamının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Kaymakamımızla el ele vererek şirin ilçemize layık olduğu bütün hizmetleri getirmek için güç birliği halindeyiz. Birlikte hayırsever işadamımız sayın Celal Oruç beyin yaptırdığı yüksek okulda incelemelerde bulunduk. Okulumuz bin 500 talebeye hitap edebilir. Kaymakam beyin önemle üzerinde durduğu Veterinerlik Fakültesi ve bunun gibi rağbet gören başka bölümlerle desteklenerek hem yüksek okulumuza hemde ekonomik anlamda ilçemize bir hareket katmak için birlikte hareket etme kararı aldık. Başarılı olacağımıza inanıyorum. İkimizinde görevi Eleşkirt’e hizmet etmek" dedi.







Son Güncelleme: 14.04.2014 22:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.