01 Nisan 2018 Pazar 17:50
Kemal Aslan Ağrı ATSO Başkan Adayı oldu

ATSO Başkan Adayı Kemal ASLAN, Çalışmalarına Devam Ediyor

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Kemal Aslan, 7 Nisan günü yapılacak olan ATSO seçimlerinde, tacirlerin vicdanını dinleyerek oy vereceğini söyledi.

Esnaf ziyaretlerine devam eden Aslan” Ağrı ili ve ilçeleri için neler yapabiliriz gayreti içerisindeyiz. Genç ve dinamik bir ekip oluşturduk. Vatandaşın sorunlarını dinleyen, proje üretecek bir ekibimiz var. Kısa, orta ve uzun vadeli uygulamalı planlar oluşturacağız. Oda bünyesinde iki proje uzmanı ve danışmanı ile çalışarak, ücretsiz projeler oluşturacağız” dedi.

Eşitlikten yana olduklarını da söyleyen Aslan”  Devletimizin sağlamış olduğu tüm hibe, kredi ve katkılardan eşit ve adaletli bir şekilde tacirimizi faydalandıracağız. Ankara’da takip edilebilecek her işi takip ederek memleket için çalışacağız. Atıl hale gelen organize sanayi sitesini faal hale getireceğiz. Ayrıca küçük esnafa yetmeyen Sanayi Sitesi için yeni bir sanayi sitesi kurulması için çalışmalar yapacağız.”dedi

Her tacirin vicdanı ile oy kullanması gerektiğini söylerine ekleyen Aslan “ 7 Nisan günü oy kullanacak olan tacirlerimize sesleniyorum. Lütfen vicdanlarının sesini dinleyerek oy versinler. “ diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 01.04.2018 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.