26 Nisan 2018 Perşembe 17:35
Kemal Atmaca Ak Parti Milletvekili Aday Adayı oldu

27. Dönem TBMM Ağrı İli Milletvekili Aday Adayı Türkiye, her alanda gelişmiş, güçlü ve müreffeh bir ülke olma yolunda, kararlı adımlarla ilerlemektedir diyen Kemal Atmaca, Bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmayı başarmış durumdaki ülkemizi daha da ileriye taşıyacak olan, eğitimli, nitelikli, rekabetçi, çalışkan ve her zaman bilginin takipçisi olmayı ilke edinmiş nitelikli insan gücüdür dedi.

Her yönden gelişmiş güçlü Türkiye hedefine doğru ilerlemeye devam ettiğimiz bu süreçte en büyük umudumuz, başta Ağrı İlimiz ve Ülkemizin geleceğidir. Bu düşünceler doğrultusunda 24 Haziran 2018 27. Dönem TBMM Genel Seçiminde Ağrı İlimizden Aday Adayı olarak müracaat yapmış bulunmaktayım. Yarınlarından emin, istikrarlı, mutlu ve huzurlu bir Ağrı ve Türkiye için emanetinize ve dualarınıza talibim. Allah’ın selâmı üzerinize olsun şeklinde açıklama yaptı.

Kemal ATMACA
27. Dönem TBMM Ağrı İli Milletvekili Aday Adayı

Son Güncelleme: 28.04.2018 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.