17 Nisan 2017 Pazartesi 15:06
Kemal Atmaca Referandum için büyük bir çaba ortaya koyduk

Anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında, Türkiye genelinde resmi olmayan sonuçlara göre sandıktan "evet" çıkmasının ardından Ağrılılar kutlama yaptı.

Resmi olmayan sonuçlara göre, anayasa değişikliği oylamasında "evet" oyunun çoğunlukta çıkmasının ardından kentte vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile Dörtyol Kavşağı'nda toplandı.

Bazı vatandaşlar da araçlarının kornasını çalarak kutlamaya destek verdi.

Vatandaşlar, "Başkan Recep Tayyip Erdoğan" sloganları ile Cumhuriyet Caddesi'nden Merkez Cami önüne kadar yürüdü.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ise milletvekili ve teşkilatla birlikte büyük bir çaba ortaya koyduklarını söyledi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe ise geçen seçimlere göre grafiğin sürekli yükseldiğini belirtti.

AK Parti ailesi olarak herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini vurgulayan Gökçe, "Ağrı özlem duyduğu tabloya bugün kavuşmuştur. 90 yıllık kötü sistem, ülkenin önündeki engel bugün ortadan kaldırılmıştır. Bu hastalıklı sistemden Türkiye kurtuldu.Artık Türkiye'yi büyük hedefler beklemektedir." dedi.

 

kemal-atmaca-referandum-icin-buyuk-bir-caba-ortaya-koyduk.jpgkemal-atmaca-referandum-icin-buyuk-bir-caba-ortaya-koyduk-001.jpgkemal-atmaca-referandum-icin-buyuk-bir-caba-ortaya-koyduk-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.