31 Ocak 2021 Pazar 19:25
Kızılay Ağrı İle Gönüller Isınmaya Devam Ediyor

Kızılay Ağrı Şubesi Kömür ve Nakti Yardımlarına devam ediyor!

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 35 dereceye kadar düştüğü Ağrı’da, soğuk havanın etkisini azaltmak için canla başla çalışan Türk Kızılay Ağrı Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere kömür ve nakit para desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Türk Kızılay Ağrı Şubesi, “Minik Eller Üşümesin” kampanyasını başlatarak soğuk hava şartlarının etkili olduğu Ağrı’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara kömür ve nakdi destekte bulundu.

Ağrı Şubesi, hayırseverlerin desteğiyle başlatılan ve kış boyunca sürecek olan kampanyadan elde edilen gelirle bugün ki dağıtımlar ile 55 ton kömür ve 25 bin TL parayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı başardı.

Kış mevsiminin çetin geçtiğini belirten Türk Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, “Gönüllülerimiz hafta sonu yaptıkları dağıtımlar ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelerimize bugün itibarıyla 55 ton kömür ve 25 bin TL nakit para dağıtımını yaptılar.

Bizler de ekiplerimizle sahadayız. Havalar çok soğuk ve çoğu zaman sıfırın altında 35 derecelerde seyrediyor. Daha önceden sosyal incelemesini yaptığımız ailelere hayırsever esnafımızın da katılımıyla yardımları ulaştırıyoruz.

Bizimle aile ziyaretlerine katılmak isteyen herkes çalışmalara katılabilir. Ziyaret ettiğimiz aileler için maddi destek ne kadar önemli ise onları ziyaret edip, muhabbet etmek bir o kadar kıymetli, dediler.

Son Güncelleme: 31.01.2021 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.