08 Mart 2019 Cuma 22:10
Kızılay Ağrı Şubesi 8 Mart'ta Maddi Zorluklarla Mücadele Eden Kadınları Unutmadı

Türk Kızılayı Ağrı Şubesi ve Genç Kızılay Ağrı teşkilatı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde maddi yetersizliklerle mücadele eden kadınlarımızı yalnız bırakmadı.

Kızılay gönüllülerinin önceden tespit etmiş olduğu on aileye giyim, gıda ve oyuncak hediye edildi. Çocuklarıyla vakit geçirildi. Kızılay Ağrı Şube Başkanı ORHAN TATLI ziyaret ettikleri evlerde kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Türk Kızılayının her zaman onların yanında olduğunu belirterek güçlü nesillerin ancak güçlü kadınların eseri olacağını ifade etti.

Orhan Tatlı Görevimiz süresince ulaşılmadık hiçbir ev bırakmadan her gönüle girmek istiyoruz, Türk Kızılayı 150 yıllık tarihi ile dün olduğu gibi bugün ve yarın da sizlerin yanında olacaktır dedi. Ziyaret esnasında yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu etkinlikte çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Merkez Fırat Mahallesi ziyareti esnasında duygularını dile getiren kadınlar, Kızılay’ın varlığının kendilerine güç verdiğini dile getirdiler. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün en anlamlı şekilde yaşandığı ev ziyaretleri çok sıcak ve samimi görüntüler ile son buldu.

 

Son Güncelleme: 08.03.2019 22:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bizden biri 2019-03-08 23:48:53

bu genç kimdir bilmiyorum ağrılı değil galiba, maşAllah çok güzel işler yapmaya başladı ALLAH yardımcısı olsun.