19 Mart 2020 Perşembe 23:21
Kızılay Ağrı Şubesi broşürlerle vatandaşları Kovid-19 salgınına karşı bilgilendirdi

Kızılay Ağrı Şubesinden Kovid-19 salgını uyarısı


Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları cadde, sokak ve iş yerlerine giden Kızılay gönüllüleri, iş yerlerinin camlarını broşür asarak virüs salgını konusunda esnaflara uyarılarda bulundu.

Gönüllüler, vatandaşlara da broşür dağıtarak, el yıkama, yakın mesafe ve bulundukları ortamı sık sık havalandırmaları konusunda uyarılarda bulundular.

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, vatandaşların Korona virüs salgınına karşı daha bilinçli olması ve bilgilendirilmesi konusunda 500 adet broşür dağıtım çalışması yaptıklarını söyledi.

Bakanlığın belirttiği 14 kuralı vatandaşlara anlattıklarını belirten Orhan Tatlı, Halkımıza ve esnaflarımıza "Yaklaşma mesafesinden doğru el yıkama tekniklerine kadar yurt dışından gelenlere karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulunduk. Ağrı'da Gençler çok duyarlı maske takıyorlar." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.