13 Aralık 2019 Cuma 18:29
Kızılay Ağrı Şubesi Vatandaşların Nefesi Oluyor

Gıda, giyim, halı gibi bir çok alanda yardımlarına devam eden Kızılay gerek il gerekse ilçelerde ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar ile yaşlıların ve minik yavrularımızın kalplerini ve evlerini ısıtıyor.

Ağrı ilimizin çetin geçen bu kış günlerinde bir aile sıcaklığını yakalamayı kendisine amaç edinen Kızılay Ağrı Şubesi ailelere kömür, odun, mont, kazak, bot, soba yardımlarında bulunarak destek oldu ve destek olmaya devam ediyor.

İhtiyaç sahibi ailelerin evlerini ısıtan Kızılay sadece bununla yetinmiyor. İl ve ilçe okullarına halı ve zemin kaplamaları, boya, kitap, kırtasiye malzemesi dağıtıyor.

Okullardaki tamire ihtiyaç duyulan yerleri onarıp öğrencilerin eğitimlerine devam etmelerini sağlıyor.


Kızılay Ağrı şube Başkanı Orhan Tatlı yaptığı açıklamada;

Bizler insanı yardımların yanında sosyal sorumluluk projeleri ve eğitim sağlık anlamında da gönüllere girmeye devam ediyoruz.

Kızılay'ın başlatmış olduğu şenlendirme projeleri kapsamında Ağrı pilot il olarak seçilen 14 ilden biri konumun da ve bundan sonraki süreçte daha güçlü bir destek ile sosyal, kültürel, sağlık, eğitim, ekonomik gibi birçok alanda projeler ile yürekleri ısıtmaya devam edeceğiz dedi. Orhan Tatlı açıklamasının devamında,

Tamamı gönüllülerden oluşan Kızılay ailesi eğitmenler eşliğinde doğal afet anında ne yapılması ve ne yapılmaması gerektiği hususunda çocukları gençleri ve aileleri bilinçlendirmek amacıyla çıktığı bu yolda, ilk yardım eğitim seminerleri vererek bilgi akışı ile donatıyor.

Kızılay bünyesinde oluşturulan tiyatro ve müzik ekibi ile birlikte bu seminerleri daha eğlenceli ve öğretici hale getiriyor.

Dağcılık, spor, sağlık, gezi ve kampları gibi birçok projeyle farkındalık çalışmalarına imza atan Kızılay’ın var gücüyle ve tüm hızıyla çocuklarımızın kırmızı yelekli kahramanları ve büyüklerimizin yardım eli olmaya devam edeceğinizden hiç şüpheniz olmasın dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.