08 Aralık 2020 Salı 00:05
Kızılay Ağrı Şubesinden Acılı Aile İçin Yardım Kampanyası

Kahraman baba Özgür Murat’ın geride kalan ailesi için Kızılay anlamlı bir kampanya başlattı.

Şimdi yetimlere sahip çıkma zamanı adlı bir kampanya başlatan Ağrı Kızılay Başkanlığı sosyal medya da adeta rekor beğeni ve paylaşım aldı.

Geçtiğimiz günlerde Ağrı’da meydana gelen bir yangında güvenlik görevlisi kahraman baba Özgür Murat’ın geride kalan ailesi için sıcak bir yuva başlatılan kampanya her kesim tarafından beğeni topladı.

Ağrı Kızılay Başkanı Orhan Tatlı’nın başlattığı kampanyada, ‘Ağrı’da evlerinde çıkan yangında eşi ile 2 çocuğunu yaralı kurtarıp, yeniden alevlerin arasına dalan Özgür Murat ile içeride uyuyan çocukları Esmanur ve Berat hayatlarını kaybetmişti.’ifadelerine yer verildi.

Whatsapp İletişim 0552 168 16 06

Son Güncelleme: 08.12.2020 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2020-12-08 04:59:33

Keşke kızılay yerine daha güvenilir bir kurum bu görevi ustlenseydi kızılay a şahsen benim güvenim yok geçmişte toplanan paralar,yardımlar nerede kullanıldığını akli selim insanlar unutmadı yazık

Misafir Avatar
baba 2020-12-08 15:05:42 @vatandaş

vatandaş adlı kişiye cevaben, bizler iyi yapılan her işi eleştirmekten nekadar keyif alıyoruz. kızılayı karalıyacam derken yardımı yapan onca insanın emeğini hiç görmezmisin. ben şahsen kampanyayı yürütenleri tanımam bilmem ama böyle bir işe vesile olan herkesten Allah razı olsun. ve kendisine tavsiyen aileye yardım etsinde nasıl yaparsa yapsın

Beğenmedim! (0)