31 Aralık 2019 Salı 09:47
Kızılay Ağrı Şubesinden öğrencilere çorba ikramı

Kızılay'dan öğrencilere çorba ikramı

Yoğun bir sınav dönemine giren Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencilerinin kahvaltısız evden çıktıklarını düşünen Kızılay Ağrı Şubesi yetkili ve üyeleri, aç bir şeklide sınavlara girmemeleri için Eğitim Fakültesi önünde kurdukları stantla öğrencilere sıcak çorba ikram ediyorlar.

Kızılay Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Ömer Özer, Kızılay olarak öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını ve özellikle sınav haftalarında kahvaltı yapmadan okula giden öğrenciler olduğunu, bu sebeple Üniversite Kızılay Kulübü ile birlikte öğrencilere çorba ikramında bulunduklarını söyledi.

Üniversitede 250 Gönüllümüz Var!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde 250 Kızılay gönüllüsü olduğunu ve düzenledikleri organizasyonlarla öğrencilerle daha fazla bir araya gelmeyi amaçladıklarını belirten Özer şunları söyledi:

"Final döneminde öğrencilerimize sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Bu organizasyonu Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kızılay Kulübümüz ve gönüllülerimiz organize etti. Bu organizasyonlarımız vize ve final haftalarında devam edecek. Üniversiteli gençlerimize Kızılay'a ilgi ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin de katılması ile Kızılay ailesi daha da büyüyor. Bu tarz faaliyetlerimiz artarak devam edecek."

Final haftasında olduklarını dile getiren üniversite öğrencileri de çoğu zaman gece ders çalışıp, sabahları erken uyandıklarından dolayı okula kahvaltı yapmadan gitmek zorunda kaldıklarını söylediler. Ağrı'da kışın soğuk geçen günlerinde kendilerine sıcak çorba ikramında bulunan Kızılay gönüllülerine teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 03.01.2020 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.