12 Ocak 2021 Salı 23:28
Kızılay Ağrı Şubesinden Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Korona virüs salgını nedeniyle bir yıldır en ön saflarda mücadele eden sağlık çalışanlarını Kızılay gönüllüleri unutmadı.

Salgın nedeniyle iş yükleri artan ve gece gündüz çalışmaya devam eden sağlık personellerine Kızılay gönüllüleri moral ziyaretinde bulundular.

Sağlık Çalışanlarına Meyve Sepeti
Genç Kızılay gönüllüleri, Sağlık ocaklarını ve Toplum sağlığı merkezini ziyaret ederek çalışanlar için hazırlanan meyve sepetlerini ikram etti.

Görevlerini Özveri İle Yerine Getiriyorlar
Sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kızılay Şube Başkanı Orhan TATLI, salgına karşı en büyük mücadeleyi sağlık çalışanlarının verdiğini belirterek “İlimizdeki bütün doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık çalışanlarımız takdire şayan fedakârlık göstermekteler.

En riskli meslek olmasına rağmen görevlerini fedakârca ve büyük bir özveri ile yerine getiriyorlar. Bu çalışmalarından dolayı onlara Ağrı halkımız adına sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.