05 Mayıs 2020 Salı 11:59
Kızılay'ın Kan Bağışı Çağrısına Ağrı'dan Büyük Destek

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan TATLI Çağrı Yaptı!

Tatlı, sosyal medya hesabından yaptığı çağrısında

Çok Önemli! Lütfen paylaşalım!..
Kızılay'ın kan stokları kritik seviyenin altına düştü, korona virüs ve Ramazan ayı sebebiyle stoklar %80 kadar geriledi. lütfen sizde sadece 15 dk ayırarak 3 kişiye umut olun.

Kan bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımızı, Cumhuriyet caddesinde bulunan Kızılay Kan Merkezine bekliyoruz. Kan Merkezimiz İftardan sonra da Açık. ifadelerini kullandı.

Unutmayın ki kan acil bir ihtiyaç değil, sürekli bir ihtiyaçtır.

ASTOP: Ağrı’da Kan Stokları Tükendi

Ağrı Sivil Toplum Platofmru (ASTOP), Korona Virüs ve Ramazan Ayı dolayısı ile Kızılay’ın kan stoklarının kritik seviyeye geldiğini söyleyerek, herkesi kan vermeye davet etti.

Ağrı Sivil Toplum Platformundan yapılan açıklama ile “ Son zamanlarda salgın sebebi ile bir çok vatandaşımız EvdeKal çağrılarına uyarak, sokağa çıkmayıp salgının yayılmasının önüne geçti.

Salgın her sektörü etkilerken, insan yaşamı için hayati öneme sahip olan “Kan Merkezlerininde” bağışçılarının azalmasına yol açmıştır. Özellikle son bir ay içerisinde kan toplanmasında ciddi sorunlar yaşanmaktadır.

Kan stokları her geçen gün azalarak, kritik seviyeye ulaşmıştır. 570 bin nüfuslu Ağrı’da her an olabilecek doğal afet veya farklı vakalarda, halkımızın acil ihtiyaç duyabileceği kan ihtiyacını karşılamak için, toplumun her kesiminden destek beklenmektedir.

Ramazan ayı dolayısı ile iftar sonrasında da açık kalacak olan Kan Toplama Merkezi, günün geç saatlerine kadar hizmet vermeye devam edecektir. İmkanı müsait olan tüm hemşehrilerimizi, Ağrı Cumhuriyet Caddesinde bulunan Kızılay Kan Merkezi’ne bağışta bulunmaya davet ediyoruz “ denildi.

Ağrı Rahmet-Der Kan Bağışı Çağrısı Yaptı!

Ağrı Rahmet Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Rahmet-Der) sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanarak vatandaşlara çağrı yaptı.

DİKKAT! İlimizde kan stokları kritik seviyeye ulaşmıştır. İmkanı olan vatandaşlarımızın Cumhuriyet Caddesinde bulunan Kızılay'ın Kan Toplama Merkezine başvururarak kan vermeleri rica olunur.

ASKF Başkanı Erkan KÖSEDAĞ'da Çağrı Yaptı

Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erkan KÖSEDAĞ' DA Sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda;

Hemşehrilerimizin dikkatine. İlimizde kan stokları kritik seviyeye ulaşmıştır. Zamanı olan spor adamı ve sporcularımızın Cumhuriyet Caddesinde bulunan Kan Toplama Merkezine başvurarak bir ünite kan vermeleri rica olunur.

Unutmayın! Bağışlanan her kan, kurtarılan üç can demektir.

Son Güncelleme: 05.05.2020 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-05-07 05:45:03

Kızılaya bundan sonra selam bile vermem siz önce genel başkanınız ne kadar maaş alıyor onu söyleyin bizden yardım alın bizden zengin olan ülkelere gönderin show yapın yoğya indire gandi edin demi çakallar