01 Mayıs 2022 Pazar 17:13
Kızılay Kadın Kolları üyeleri çocukların yüzünü güldürdü

Türk Kızılayı Kadın Kolları gönüllüleri, Ramazan Bayramı öncesi köylerde yaşayan çocuklara bayram sevinci yaşatmak için yollara düştü. Ağrı'nın merkeze bağlı Badilli köyüne giden gönüllüler, köyde yaşayan ve pandemi sonrası bir arada yaşanacak ilk bayram öncesi sürpriz yaparak, kuaförleri çocukların ayağına getirip saç kesimlerinin yapılmasını sağladı. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, ilk defa köylerinde yapılan bu etkinlikle heyecanla sıralarını bekledi.

Ağrı Kızılay Şubesi Kadın Kolları gönüllülerinden Öznur Bakır, düzenledikleri bu etkinlik sayesinde çocukların yüzlerinde oluşan tebessümün kendilerini daha çok mutlu ettiğini söyleyerek, “Ağrı merkeze 18 kilometre uzaklıkta olan Badilli köyüne çocuklarımızın bayram sevincine ortak olmaya geldik. Bugün saç kesimleri yaptık, çocukların saçlarını düzleştirip maşa yaptık. Merkeze uzaklıklarından kaynaklı olarak kuaför ve berbere ulaşımları sıkıntılı olduğu için saçlarını kestiremeyen çocuklar, ilk defa köylerinde böyle bir etkinlikle karşı karşıyalar. Bizler de onların sevincine ortak oluyoruz. İyi bayramlar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 01.05.2022 17:15
Anahtar Kelimeler:
Ağrı Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.