26 Ağustos 2021 Perşembe 15:40
Komutan Kasalak'tan Müdür Kökrek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

12'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Vekili Topçu Albay Serhat Kasalak ile Kurmay Başkan Vekili Piyade Albay Yaşar Aydın, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

12'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Vekili Topçu Albay Serhat Kasalak ile Kurmay Başkan Vekili Piyade Albay Yaşar Aydın, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kökrek, ziyaretten dolayı Kasalak ve Aydın'a teşekkür etti. Konukseverliğinden dolayı Kökrek'e teşekkür eden Kasalak, ziyaret anısına Kökrek'e plaket takdim etti. Konukları ile bir süre görüşen Kökrek, daha sonra konuklarını yolcu etti.

Son Güncelleme: 26.08.2021 19:33
Anahtar Kelimeler:
Serhat KasalakHasan Kökrek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.