24 Mart 2020 Salı 20:44
Koronavirüs Nedeniye İşlerini Eve Taşıdılar

Şirket aldığı önlemler kapsamında personellerin çalıştıkları masaların önüne şeritler çekerek birebir ve yakın teması önüne geçmeye çalışıyor.

Şirket aldığı diğer bir önlem ise tüm personelleri arasında dönüşümlü olarak evde çalışarak işlerini yürütmeye çalışacaklar. Salgından önce yüzlerce kişinin çalıştığı il müdürlüğü binasında şimdilerde çok az sayıda çalışan işleri yürütürken diğer personeller ise laptopları ile işlerini evde yürütüyorlar.

Şirketin Bilgi Teknolojileri Uzmanı olarak görev yapan Ömer Faruk Atalay ise evde çalışan personellerin teknik olarak uzaktan ihtiyaçlarını karşılıyor.

Gerekli programlar eşliğinde işlerini yürüttüklerini belirten Atalay, "Malumunuz, Corona virüs nedeni ile bir dizi önlemler alınıyor, şirketimizde bu kasamda bir dizi önlemler aldı, şirketimizin çalışanlarının büyük bir bölümü dönüşümlü olarak evde çalışmaktadırlar, bizde bilgi teknoloji olarak bunlara bilgi sağlamaktayız, gerekli programlar eşliğinde. Vatandaşlarımızın bir sıkıntı yaşamadan ve şirketimizin işleri aksamadan devam ediyor." dedi.

"Bütün işlemlerini evde yaparak çalışmalarını yürütecekler"

Müşteri Teknik Hizmetler Müdürü Ömer Özel ise şunları söyledi:

Personellerimizin dönüşümlü olarak evlerinde görevlendirdik, bütün işlemlerini evde yaparak çalışmalarını yürütecekler. Şirket prensipleri ve ülkemizin içinde bulunmuş olduğu bu süreçte çalışanlarımızı ve müşterilerimizi korumak amacıyla böyle bir tedbir aldık. Personellerimizi minimum seviyede maksimum iş yapabilecek kapasitede görevlendirdik.
Eşiyle birlikte evde çalışıyorlar

Şirkette Proje Şefi olarak görev yapan Vedat Özen aynı şirkette çalışlan eşi Av. Aynur Baburhan Özen ile birlikte şirketin almış olduğu tedbir çerçevesinde evde çalışmalarını yürütüyorlar.

İşlerin aksamadan yürümesi için çalıştıklarını hatırlatan Özen, "Önlemler kapsamında hem devletin ve hem de şirketin bizi düşünerek önlem alması çok güzel. Bizde halkımızın ve şirketimizin işleri aksamasın diye çalışmalarımıza devam ediyoruz.

İnşallah bu süreci atlatacağız kendi işyerimizde tekrar işlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Eşimle aynı işyerinde çalıştığımız için iş ortamını da eve taşımış olduk. Halimizden memnunuz zaman geçiyor, sıkılmıyoruz en azından." sözlerini kaydetti.

Son Güncelleme: 25.03.2020 12:32
Anahtar Kelimeler:
Koronavirüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.