10 Eylül 2020 Perşembe 23:26
Koronavirüs’e Yakalanan Hastalar için “Hastabüs”

Ağrı Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile birlikte Covid-19 testi pozitif çıkan hastalar, belediyeye ait Hastabüsler ile hastaneden evlerine ücretsiz taşınacak.

Ağrı Devlet Hastanesi önünde İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Coşkun Daharlı ile birlikte imzalanan protokole ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Savcı Sayan:

“Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi yönetiminin isteği üzerine bundan böyle test sonucu pozitif çıkan hastalarımızı gidecekleri yerlere bırakmak için Hastabüslerimiz ücretsiz bir şekilde hizmet verecektir.

Burada test sonucu pozitif çıkan vatandaşlarımız, Sağlık Müdürlüğü ve hastanenin göndermek istediği noktaya ulaştıracağız. Sayın İl Sağlık Müdürümüzle bir protokol imzaladık, hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.