24 Mart 2018 Cumartesi 11:55
Kösedağ ve Çelik, Kariyer Günlerinde Öğrenciler İle Buluştu

Okul Müdürü İlhan Sönmez ve öğretmenlerinde katıldığı kariyer etkinliğinde öğrencilerin farklı branşlar hakkında sorular sordu.

Ziraat Mühendisliği ile ilgili bilgiler veren Tarım İl Müdür Yardımcısı Zeki Çelik, " Hedefinizi her zaman için yüksek olsun. O hedefe varmak için elinizden gelen bütün gayreti gösterip fedakarlık yapın. Her zaman için sorunları çözmeye çalışın. Çözmeden bırakmayın. Sizler bizim geleceğimiz değil, artık geleceğimizi inşa edece kitlelersiniz" dedi

Daha sonra kürsüye çıkan Erkan Kösedağ ise Arkeolog ve Kütüphaneci Mesleklerine yönelik bilgiler verdi. Çok az kişinin arzu ettiği mesleğe sahip olabildiğini söyleyen Kösedağ " Biz çocukken hep hayal kurardık. Kimimiz avukat, kimimiz polis olmak isterdi. Aramızda astronot olmak isteyen bile vardı. Zaman geçtikçe bunların bir hayal olduğunun farkına vardık. Çünkü istediğimizi elde etmek için bazı kriterler gerekiyordu. Ve biz o treni çoktan kaçırmıştık. Sizler henüz bu işin başındasınız. Meslek seçerken öncelikli olarak o mesleği iyice araştırıp, kendinize uygun olup olmadığına bakmanız gerekiyor. Daha sonrasında ise o mesleğe ulaşabilmek için gereken çalışma ve özveriyi göstermeniz gerekiyor." dedi.

Daha sonra meslek grupları hakkında bilgilendirme sunumu yapılarak, sorular cevaplandırıldı. Okul Müdürü İlhan Sönmez tarafından her iki misafire plaket takdimi yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
böbür 2018-03-25 23:40:57

adamın aklı bir karış havada öğrencilere klasik sözlerle kariyer günleri yapmışlar. kariyer çok lazım değil karakterli günler asıl olan