28 Temmuz 2017 Cuma 14:56
KOSGEB'in yeni Müdürü Hüsamettin Arvas Göreve başladı

Ağrı KOSGEB İl Mdürü Hüsamettin Arvas oldu.

İstanbul Anadolu Yakasında KOBİ Uzmanı olarak görev yapmakta iken, 7 Temmuz 2017 tarihinde KOSGEB Ağrı Müdürü olarak görevlendirilen Arvas, Ağrı’da yeni görevine başladığı için oldukça mutlu olduğunu ve ilin ekonomisine katkı sağlayacak güzel desteklere imza atacaklarını söyledi.

Ağrı’da girişimcilik potansiyelinin yüksek olduğunu ifade eden Arvas: “Ben ve çalışma arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini yaparak KOBİ’lere ve yeni girişimcilere KOSGEB desteklerini sunmak için azami gayret göstereceğiz. Henüz görevimize yeni başladık, amacımız burada KOSGEB desteklerini tanıtmak ve ilde devlet destekleriyle ilgili bir farkındalık oluşturmaktır.

KOSGEB kendi işini kurmak isteyen yeni girişimcilerin imdadına yetişen bir kurumdur. Ağrılı vatandaşlarımızdan beklentimiz, gelip bir bardak çayımızı içerek KOSGEB destekleriyle ilgili bizzat personelimizden doğru bilgi almalarıdır” dedi.

Hüsamettin Arvas kimdir?

1988 yılında Van’da doğan Hüsamettin Arvas, İlk ve Ortaöğretim tahsilini Van’da tamamladı. 2011 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Sırasıyla Van ve İstanbul’da KOBİ Uzmanı olarak görev yaptı. 17 Temmuz 2017 tarihi itibariyle KOSGEB Ağrı Müdürlüğündeki vazifesine başladı. İyi derecede İngilizce bilen Arvas evli ve bir kız çocuk babasıdır.

kosgebin-yeni-muduru-husamettin-arvas.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.