09 Ekim 2018 Salı 14:31
KÖYDER: "Sadece Belli STK Zümresi Ağrı'nın Söz Sahibi Değildir!"

Köy Okullarıyla Buluşma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, basın açıklamasında bulundu. Yaptığı basın açıklamasında Bürokratların belli STK zümrelerini ziyaret ettiğini ve sadece Ağrı'da söz sahibi onlarmış gibi davrandığını vurguladı.

Köy-Der yaptığı basın açıklamasında:

"Son zamanlarda ilimize genel bürokratların yanlış yönlendirilmesi ve vatandaşlarımız arasında oluşan yanlış algıyı düzeltmek amaçlı bu basın duyurusunu siz değerli Vatandaşlarımız ve Basın mensuplarımızın taktire bırakma gereği duyduk.

İlimiz, ülkemizin gelişmekte olan bir ili olarak, aslında gelişmeye yönelik yatırımları yapılması gerekirken bir hassa her seçimden önce yanlış yönlendirilerek kutuplaştırılma yoluna gidilip ilimiz olabilecek yatırımlardan mahrum bırakılıyor. Öyle ki bir durum, gelişmiş bir vaziyette ki ;devletimizin bürokratları ilimizi ziyaret ederken devlet ile halk arasında köprü görevini gören sivil toplum kuruluşlarını bile ayrıştırarak bu STK şöyledir şu STK böyledir deyip sadece belli bir STK zümresini ziyaret edip sanki Ağrı’nın söz sahibi hakkı onlarınmış gibi davranılması nitekim hiç bire kesim ,topluluk ve vatandaşlar tarafından kabul edilemez.

Oluşturulan bu algıdan ziyade bütün Sivil Toplum Kuruluşlarının bir arada olduğu ve Ağrı da bütün kesimleri ve vatandaşlar da dahil kucaklayıcı bir tavır takınılmalı lazım;zira bu üslubu yakalayan sayın valimiz güzide ilimize son zamanlarda gelen en önemli bürokratlardandır. Kendisinin projeleri her kesim tarafından benimsenerek taktır ediliyor . Valimizin bu tarz durumlarda müdahil olup bürokrat olarak kucaklayıcı bir taraf olması en önemli hareket olacaktır.Yaptığımız bu açıklama kesinlikle sız değerli vatandaşlarımız ve basın mensuplarımız tarafından isyan ediyoruz veya yapılan yatırımlara karşıyız olarak adlandırılmaktan ziyade, Ağrı da bulunan ve eğitime destek amaçlı hizmet veren bir kuruluş olarak güzide ilimizin sorunların hep birlikte ,hiç kimseye mahal vermeden ; bir ortamda tartışılıp ve gür bir sesle dile getirilmesinden taraf olduğumuzdan dolayı yaptığımızı dile getiriyoruz ve Saygılarımızı sunuyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 09.10.2018 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.