20 Nisan 2014 Pazar 17:34
Kutlu Doğuma Özel Bedava Çay ve Tıraş

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bazı esnaflar saç ve sakal tıraşını, bazıları ise çayı bedava dağıtıyor.

– Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bazı esnaflar saç ve sakal tıraşını, bazıları ise çayı bedava dağıtıyor.

Eleşkirt ilçe merkezinde bulunan Oruç, Avcılar ve Halk kıraathanesinde çaylar, Esinti ve Yakamoz isimli kuaförler de ise saç ve sakal tıraşı bugün bedava yapılıyor. Merkez Camii imamının öğle namazından sonra yaptığı anonsla adı geçen kahvehane ve kuaförlerde gece saat 24.00’e kadar tüm çay ve tıraşların bedava yapılacağı duyuruldu. Özellike saç ve sakal tıraşının 15 TL olduğu ilçede adı geçen kuaförlerde yığılmalar olduğu görüldü.

Avcılar Kıraathanesi sahibi Müştak Avcı ise, yüce efendimizin Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bugün tüm müşterilerine çayları bedava ikram ettiğini belirterek, “Şansımıza bugün hava yağışlı olduğu için çok fazla müşterimiz oldu. Yüce Rabbimize şükürler olsun, çok fazla müşterimize ikramda bulunmayı bize nasip etti” dedi.

Esinti Kuaför isimli işyeri sahibi Burak Şirin ise; Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bugün saç ve sakal tıraşını bedava yaptıklarını belirterek, “İmamlardan rica ettik, camide anons yaptılar. Gece yarısına kadar müşterilerimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağız. Normal şartlarda çok müşteri insanı yorarken ben her müşteride daha da dinçleştiğimi hissediyorum. İnanç ve samimiyet bu olsa gerek” dedi.

Kıraathanelere ve kuaförlere giden vatandaşlar ise, durumdan çok memnun kaldıklarını belirttiler.






Son Güncelleme: 20.04.2014 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.