03 Mayıs 2014 Cumartesi 10:07
Mahalle Muhtarlarından Vali Tekinarslan'a Ziyaret

Ağrı merkeze bağlı mahalle muhtarları Vali Dr. Mehmet Tekinarslan’ı makamında ziyaret etti.

 

 

Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Murat Gök başkanlığında gerçekleşen ziyarette yeni seçilen muhtarlar ile yeniden göreve gelen muhtarlarmahallelerindeki sorunları Vali Tekinarslan’a iletti. Dernek Başkanı Gök, 30 Mart seçimleri sonrasında seçilen muhtarlarla hem nezaket ziyaretinde bulunmak hem de sorunları iletmek üzere ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tekinarslan, seçilmelerinden dolayı muhtarların tebrik etti. Muhtarların vatandaşlarla birinci derecede muhatap olduklarına değinen Vali Tekinarslan, “Biz elimizden geldiğince her fırsatta vatandaşlarımızla, esnafımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Kentimizde yaşananları yakından görme, sorunlara çözüm bulma konusunda vatandaşımızın fikirlerine başvuruyoruz. Muhtarlarımız ise sürekli olarak halkımızın içinde ve olup biten herşeyden haberdarlar. Dolayısıyla onlarla hasbıhal etmek bizim için önemli. Onların bize ilettiklerini de değerlendiriyoruz” diye konuştu.

 

Yaklaşık bir saat süren görüşmede muhtarların kendisine aktardıklarını dinleyen Vali Tekinarslan, ziyaret sonrasında muhtarlarla fotoğraf çektirdi.




Son Güncelleme: 03.05.2014 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.