20 Kasım 2016 Pazar 12:55
Marmara Ağrı Dernekler Federasyonundan Ağrı ASKF'ye İlk Yardım Çantası

Marmara Ağrı Dernekler Federasyonu, Amatör Spor Kulüplerinin kullanabilmeleri amacı ile 24 adet İlk Yardım Çantasını Ağrı ASKF'ye teslim etti.

Marmara Ağrı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşlı'nın hazırlattığı ilk yardım çantasının içerisinde Soğutucu Sprey, bandaj ve diğer sağlık malzemeleri bulunuyor.

Malzemeleri Ağrı'ya gönderen Marmara Ağrı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşlı "Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun bizden ilk yardım çantası konusunda bir talebi olmuştu. Mesele  inanın kendi memleketi olunca, yapmamak olmazdı. Bizde dernek olarak hemen bu çantaları hazırlattık. Ağrı'nın futboluna ilerleyen günlerde farklı katkılar sunmak istiyoruz" diye konuştu.

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise " Bilindiği üzere Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geçtiğimiz yaz aylarında amatör futbol müsabakalarında görevlendirilmek üzere ilk yardım kursu açıldı. Bu kursta 24 ilk yardımcı sertifika alarak amatör müsabakalarda ilk yardım müdahalesi yapmaya başladı. Ancak uygulamada malzeme sıkıntısı yaşıyorduk. Bu malzemeleri bize çantaları ile birlikte temin eden Marmara Ağrı Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Acar'a ve yönetim kuruluna amatör spor camiasına adına teşekkür ediyorum" dedi.

İş Adamı Dinçer Bulut, Futbol İl Temsilcisi Aslan Tayhan ve ASKF Yöneticilerininde hazır bulunduğu ziyaret sonrasında Marmara Ağrı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşlı'ya hediye takdimi yapıldı.

 

marmara-agri-dernekler-federasyonundan-agri-askfye-ilk-yardim-cantasi.jpgmarmara-agri-dernekler-federasyonundan-agri-askfye-ilk-yardim-cantasi-001.jpgmarmara-agri-dernekler-federasyonundan-agri-askfye-ilk-yardim-cantasi-002.jpgmarmara-agri-dernekler-federasyonundan-agri-askfye-ilk-yardim-cantasi-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.