07 Nisan 2017 Cuma 23:38
Mazlumder Ağrı Şubesi, İdlip'te yapılan Kimyasal Saldırıyı Lanetliyoruz

Mazlumder Ağrı Şubesi "İDLİP'te Yapılan Saldırıyı Lanetliyoruz!"

MAZLUMDER Ağrı Şube Başkanı Yüksel Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriye'nin Esed rejimi tarafından düzenlenen saldırıda yüzün üzerinde çocuk ve sivil katledildiğini anımsattı.

Suriye'nin İdlip şehrinde yaşanan  kimyasal saldırıyı tepki gösteren Mazlumder Ağrı Şubesi bu katliamları şiddetle ve nefretle kınıyoruz dedi.

 

Mazlum Coğrafyalar Kan ağlıyor!

Yıllardır özelde İslam, genelde mazlum coğrafyalarda katliam yapmamış, kadın, çocuk, sivil ayırımı yapmadan üzerlerine bombalar yağdırmamış küffar ülke neredeyse kalmamıştır.

Bu işgal, katliam ve tecavüzler coğrafyalarımızda yaşanırken, bunları yapan ülkelerde, Abd, İsrail, İngiltere, Fransa ,Rusya ve bunlara hizmet eden İran ve Esed Rejimi gibi kutla olan emperyalist/zalim ülkelerin halklarında bu yapılan saldırılara karşı en ufak bir protesto etkinliği dahi düzenlenmemiştir. Yoksa keyfini sürdükleri müreffeh hayatlarının, bu yapılan işgal ve katliamlar üzere kurulu olduğunun bilinciyle sessiz mi kalmaktadırlar.

Helvadan puta çevirdikleri ateşkesi işlerine geldiğinde işleten işlerine gelmediğinde kimyasal silahları dahi kullanarak delen bu alçak ve işbirlikçileri unutmamalıdırlar ki akıttıkları kanda er yada geç boğulacaklardır.

Bu saldırının tetikçisi her ne kadar Esed zalimi görünsede hepimiz çok iyi biliyoruz ki rusyanın izni (belki de emri) olmadan asla böyle bir şeye kalkışamaz hal böyle iken bu saldırının St. Petersburg saldırısından hemen sonrasına denk gelmesi akıllara farklı ihtimaller getiriyor maalesef. 

Beş yılı aşkın bir süredir yüzbinlerce insanı katleden esed ve işbirlikçilerine ses çıkarmayan, iş kimyasal silah kullanımına geldiğinde ise cılız ve sahte tepkiler ortaya koyan batı dünyası ve bu kadarını dahi yapamayan müslüman ülkeleri unutmamalıdırlar ki bu katliama, bu zulme ortaktırlar. Sessiz kalan herkes unutmamalıdır ki onların elleri de kanlıdır.

Yapılan bu katliamı şiddetle kınıyoruz ve mazlumların Sahibine bu zalimleri şikayet ediyoruz .

Allah zalimleri ve işbirlikçilerini kahretsin.

Kim Olursa Olsun Zalime Karşı Mazlumdan Yanayız...

Mazlumder Ağrı Şubesi

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.