09 Haziran 2018 Cumartesi 11:08
Mazlumder Ağrı Şubesinden İl Müftüsü Tandoğan Topçuya Ziyaret

Mazlumder Ağrı Şubesinden Ağrı İl Müftüsü olarak atanan Tandoğan Topçu'ya Ziyaret.

MAZLUMDER Ağrı Şube Başkanı Yüksel ASLAN ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Ağrı İl Müftülüğü görevine yeni atanan Tandoğan Topçu'yu makamında ziyaret etti.

Mazlumder Ağrı Şubesi Yönetiminin ziyaretinde konuşan Şube Başkanı Yüksel Aslan, Mazlumder'in çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ağrı'da Sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daha huzurlu bir Ağrı için ellerinden tüm gayreti göstereceklerini ve Bu konuda çalışmalarını yürüten herkese imkânlar doğrultusundan elimizden gelen desteği vereceklerini belirtti.

Ziyaret Ağrı İl Müftülüğü görevine atanan Tandoğan Topçu'ya hayırlı olsun temennilerinin ardından, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Son Güncelleme: 09.06.2018 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.