31 Ekim 2020 Cumartesi 01:03
Mehmet Faruk Tekin Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Mehmet Faruk Tekin Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Çetin, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencileri tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, öğrencilere ödüllerini verdi. Öğrencilerin başarılarının devamını dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, katılımcıların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mazlum 2020-10-31 22:46:40

Sayın müdürüm şu mobing ustası eğitimi diline süs yapmış herkesi kandıran okul idarecilerini almadan bu ilde eğitim düzelmez,vAllahi gayretiniz çok iyi iyi olmasınıda çok istediğinizi uygulamalarlada görüyoruz ama bunlarla işiniz çok zor mağlesef bunların yüzünden hiçbirşey yaoamıyoruz konuşamıyoruz bile.