30 Ağustos 2020 Pazar 19:52
Mehmet Faruk Tekin Doğubayazıt’taki okul hazırlıklarını inceledi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, il merkezi ve ilçelerdeki 2020-2021 eğitim öğretim yılında okulların hazırlıklarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Yeni eğitim öğretim yılında okulların hazırlık incelemelerinde bulunmak üzere Doğubayazıt ilçesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen tarafından karşılandı.

İlk olarak yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kösen’den inşaatlar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra yeni eğitim öğretim yılı için okulların hazırlıklarını denetleyen İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, ‘Mesleki Çalışma Programı’ kapsamında, okullarda öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenlerin istek ve taleplerini dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Ağrı’da okulların yeni eğitim ve öğretim yılına hazır olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, “Mutlu, huzurlu ve başarılı bir öğretim yılı geçireceğimizi temenni ediyorum”dedi.

Son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kösen'den hayata geçiren projeler ve çalışmalar hakkında brifing aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.