14 Ocak 2021 Perşembe 00:57
Mehmet Nuri Yıldız'dan Duygulandıran Paylaşım

AK Parti Ağrı İlçe Başkanından Duygulandıran Paylaşım

Çiçeği burnunda ilçe başkanı ve arkadaşlarından öğretmenlerine vefa adına alkışlanacak ziyaret.

Ağrı Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız’dan duygulandıran fotoğraf kareleri. Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vefayı hatırlattı. Yıldız’ın paylaşımı sonrası haber merkezimiz tarafından yapılan telefon görüşmelerinde aktardıkları ise yürek burktu.

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız Ağrı İmam Hatip Lisesinden öğretmeni Sefa Altun’un hayatına ilişkin aktardığı anekdotlarla insan olmanın erdemini ve vefanın en güzel örneğini sergilediklerini gözler önüne serdi.

Yıldız’ın İmam Hatip Lisesinden emekli olan Kuran-ı Kerim Hocası Sefa Altun’un MS Hastası olduğu ve hastalığı nedeni ile istismar edildiği sonrasında da sahipsiz bırakıldığı için Ahlat Huzurevinde yaşamını idame ettirdiğini söyledi. Yıldız okul arkadaşları ile birlikte durumunu sürekli takip ettikleri öğretmenlerini yalnızlık çekmesi nedeni ile başlattıkları girişimle Ağrı’ya aldırdıklarını aktardı.

Bugün Ağrı’ya getirildiği için izolasyonda olan Sefa Altun Öğretmenin yürek burkan hayat hikayesini karantina sürecinin bitmesinin ardından birlikte ziyaret ederek haberleştirme sözü aldığımız M. Nuri Yıldız’a bu erdemli davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Yıldız’ın sosyal medya hesabından paylaştığı ifadeleri de noktasında dokunmadan aktarıyoruz;

‘’Toplumun şekillenmesinde ve bizlerin yetişmesinde hayati rolü olan öğretmenlerimizin üzerimizde büyük emekleri var.

Ağrı Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan İmam Hatip Lisesinde Öğretmenim Sefa ALTUN hocamı pandemi Kuralları Çerçevesinde ziyaret ettik.

Rabbim kendilerinden razı olsun.’’

Son Güncelleme: 14.01.2021 01:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.