06 Ocak 2019 Pazar 15:17
Mehmet Faruk Tekin'in Okul ziyaretlerinde çocuk Sevgisi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin'in çocuklara olan sevgisi dikkat çekiyor.

Okul ziyaretleri ve etkinliklerde karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenen Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, çocuklara karşı ayrı bir sevgi besliyor. Çocuklara olan düşkünlüğü ile dikkat çeken Tekin, kimi zaman çocukların ev davetine giderken, bazen çocukların başını okşayan, kimi zamanda çocukları da kucağına alarak sevmeyi ihmal etmiyor. Çocukların masumiyetini ve tertemiz gülüşlerini sıklıkla dile getiren ve çevresini saran çocuklara çeşitli hediyeler veren Tekin, onlara bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulunuyor. Vatandaşa, öğrenciye, veliye, öğretmene ve okul idarecilerine makam kapısını açan Tekin'in, bu defaki ziyaretçisi bir öğretmen ve annesi oldu.

Öğretmenin bebeğini gören Tekin, bebeği kucağına alarak onunla yakından ilgilendi. Bebeği kucağından indirmeyen Tekin, bebekle bir süre oyun oynanarak," Çocuk kafasının içi bilgiyle doldurulacak bir kap değildir, istediğince açmasına yardım edilecek bir çiçektir. Çocukların masum yüreği, saf ve temiz kalpleri ve güzel düşünceleri dünyamızın geleceğini aydınlatacak"dedi.

Tekin, daha sonra öğretmenle ve annesiyle görüştü. Öğretmenin istek ve taleplerini dinleyen Tekin, misafirlerini yolcu ederken bebeği uzun uzun öperek el salladı. - AĞRI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eleşkirtli 2019-01-06 21:46:39

Müdür dediğin böyle olur işte. Görevden alınan şahısın Ağrıda bir çocuğun başını okşadığı, bir tebessüm ettiği görülmüşmüdür? Emniyet amiri gibi sert ve gaddar okul denetimine çıkan bir selamı sabahı bu güzel çocuklarımıza çok gören bir insandansaa mehmet faruk müdürüm her daim başımızda kalsın isteriz