14 Mayıs 2020 Perşembe 10:21
Memur-Sen Ağrı İl Temsilciliğinden Kızılay'a Kan Bağışı

Kızılay'da kan stoklarının büyük oranda erimesinden dolayı kan stoklarını tamamlamak için vatandaşların kan bağışı yapması konusunda çeşitli duyurular ve organizasyonlar yapılıyor. 81 ilde Memur-Sen'e bağlı Sendikalar da kan bağışında bulunuyor. Memur-Sen Ağrı Temsilciliği de Kızılay Ağrı Şubesine giderek kan bağışında bulundu. 

Memur-Sen Ağrı İl Temsilcisi Abdurrahman ASLAN kan bağışıyla ilgili şunları söyledi, “81 ilde Memur-Sen'e bağlı Sendikalar eş zamanlı olarak ortak alınan karar ile kan bağışında bulunuyoruz. Biz örnek bir davranış sergileyerek Kızılay'ın eriyen kan stoklarına bir nebze olsun katkı yapmayı amaç edindik. İyilik Kanımızda var dedik.

Ağrı Memur Sen olarak tüm üyelerimizi kan vermeye davet ettik ve kolları sıvadık.1 milyonu aşkın Memur Sen camiasının özlük ve özgürlük mücadelesinin yanında ülkesine ve milletine olan vefasını da bilmektedir. Zor süreçlerde hep yük alan olduk. Bu zor süreçte de;

#BizBizeYeteriz

#ŞimdiVefaZamanı diyerek
Sosyal sorumluluk kampanyalarında üstüne düşeni yaparak 4 Milyon nakit yardımında bulunmuş, Vefa Sosyal Destek gruplarından akif görev alarak hep zoru seçmiştir. Şimdiden verdiğimiz kanların yeni bedenlere şifa olması dileğiyle Ağrı Memur Sen teşkilatının tüm üyelerine bu erdemli davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin çelebi 2020-05-15 02:44:29

Ben sağlığım için 6 ayda bir kan verirdim fakat kızılay milletten aldığı maddi ve manevi desteği başka yerlerde kullanmaya başladı birde bu iş gönül işi olmalı kızılay genel başkanı ve yönetiminin yüksek maaş alması beni çok rahatsız etti maaşları asgari ücretle aynı olmasa değil kan,yardım selam bile vermem

Avatar
Eski bir Memur-Sen üyesi 2020-05-16 00:38:41

Abdurrahman bey eskiden selam verirdi sendikadan istifa edince selamı vermez oldu. Acaba kendisi hakkında sui zan mı etmiş oluyorum yoksa kendisi menfaati biten kimseleri adam yerine koymaz mı?

Avatar
metin çelebi 2020-05-17 00:07:49

Açık isimle yorum yapmak yürek ister...

Avatar
metin çelebi 2020-05-17 00:20:35

Hep elif gibi dik durdum hiç vav gibi egilmedim ne yandaş sendikaya üye oldum nede yalaka yoksa şimdi bende bir koltuk kapmıştım erken emekli olmazdım cesaretsiz isimsiz yorumcu kardeşim