30 Ekim 2016 Pazar 20:24
Memur Sen Ağrı Şubesinin 1. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi!

Kongreye Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Ağrı Başkanı Süleyman Gümüşer Sağlık Sen Başkanı Mehmet Melik Yakut  Bem Bir Sen başkanı Ayhan Atmaca Diyanet Sen başkanı Yasin Çınar Bayındır Memur Sen Başkanı Faruk Çelik Birlik Haber Sen Başkanı İzzet Şimşek  ve ilçelerden  gelen misafirler katıldı. Divan başkanlığını yapan Süleyman Gümüşer kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek Memur-Sen in ülkenin en büyük emek hareketi olduğunu çalışanın özlük ve özgürlük mücadelesinin çözüm adresi olduğunu, Toplu sözleşme masasını kuran irade olduğunu dile getirdi.

 

 Dün başörtüsüne özgürlük için milyonların imzasını alan Memur-Sen 15 temmuz işgal girişimine karşı da bir milyon üyesiyle alanlarda ülkenin istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır. Onun için Memur-Sen; Büro Memur Sen in büyümesiyle gücüne güç katacaktır. Ve gücünü güvene dönüştürecektir. Bu vesileyle kongremizin tekrar hayırlı olmasını diler.Çiçeği burnunda başkanımız Ahmet Alpaslan ve ekibine başarılar dilerim.

                       
[21:06, 30.10.2016] Süleyman Gümüser: Sonra seçime geçildi. Büro Memur Sen Ağrı Şubesinin Yönetimine
 Ahmet ALPASLAN Çetin ASLAN Adnan UNLU Ibrahim YERLİKAYA Hamza ACİK Mustafa DİNCER Zeynel Abidin OGUZ seçildi. Camiamıza hayırlı olsun.

 

memur-sen-agri-subesinin-1.-olagan-kongresi-gerceklestirildi!.jpgmemur-sen-agri-subesinin-1.-olagan-kongresi-gerceklestirildi!-001.jpgmemur-sen-agri-subesinin-1.-olagan-kongresi-gerceklestirildi!-002.jpgmemur-sen-agri-subesinin-1.-olagan-kongresi-gerceklestirildi!-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.