12 Mart 2017 Pazar 13:17
Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Ağrı'da

Memur Sen Genel Başkanı Yalçın: “16 Nisan’ı hafife almayın, son derece önemli”


Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Bu ülkede hayır çıkarsa göbek atacaklar, PKK, DHKPC, FETÖ, Almanya, Hollanda, Amerika ve İsrail’dir bu kadar net.

Olay büyük fotoğraf büyük. 16 Nisan’ı hafife almayın, son derece önemli” dedi.

Parlamenter sistemin rezalet olduğunu dile getiren Yalçın, “Kimse bize öyle demokratik zemin diye parlamenter sistemin faziletlerinden bahsetmesin biz bütün rezalet boyutunu biliyoruz. 16 Nisan’a ilişkin hikâyesini adam gibi derli toplu anlatıp millete hikâyenin gerçek boyutunu ifade edecek biri varsa sizsiniz. Siz üstünlük almadığınız zaman bu sürecin neye tekabül edeceğini hepiniz kestiriyor ve görüyor olmalısınız. Siyasetin hayır olarak şunlar bunlar demesi siyasetten bir argümandır.

Ben hayırcılar PKK’lı DHKPC’li DAEŞ’li, FETÖ’cü, NATO’cu demiyorum. Ama şunu biliyorum. Bu ülkede hayır çıkarsa göbek atacaklar, PKK, DHKPC, FETÖ, Almanya, Hollanda, Amerika ve İsrail’dir bu kadar net. Olay büyük fotoğraf büyük. 16 Nisan’ı hafife almayın, son derece önemli. Eğer 16 Nisan’da bu ülkede hayır çıktığında kimlerin göbek atacağını, lokma dağıtacağını siz çok net biliyor ve görüyorsunuz. Memur-Sen ailesi, ülkenin düşünen kitlesi olarak üstünlük aldı.

81 il 100 büyük ilçe başta olmak üzere Türkiye genelinde bismillah diyerek alana inerek hedef 1 milyon 111 bin 111 üye, Memur-Sen davet tercihimiz ‘Evet’ diyerek bu süreçte üstünlük aldı, yola devam ediyor. Ellerimizi ellerinizin üzerine koyan yüreklerini yüreklerimizle birleştiren cesareti, heybeti ve bereketi oluşturan teşkilatın bütün üyelerine, liderlerine bugünü onurlandıran misafirlerine ayrı ayrı teşekkür ederek hepinize hürmetlerimi sunuyor” değerlendirmesinde bulundu.

memur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-agrida.jpg

memur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-agrida-012.jpg

memur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-agrida-001.jpgmemur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-agrida-002.jpgmemur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-agrida-003.jpgmemur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-agrida-005.jpgmemur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-agrida-006.jpgmemur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-agrida-007.jpgmemur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-agrida-008.jpgmemur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-agrida-011.jpgmemur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-agrida-010.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.