22 Haziran 2019 Cumartesi 16:27
Meteoroloji'den Ağrı, Erzurum, Erzincan ve Kars için Sağanak Uyarısı

Doğu Anadolu'daki 5 il için gök gürültülü sağanak uyarısı

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 5 ilde gök gürültülü sağanağın etkili olacağı bildirildi.

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 5 ilde gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı bildirildi. Bölgede en yüksek hava sıcaklığı Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde 35 derece olarak ölçüldü.

Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde hava parçalı, yer yer çok bulutlu olacak.

Bölgede sabah Ardahan çevresi, öğlen saatlerinden itibaren de Erzurum, Erzincan, Ağrı ve Kars'ta aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olması öngörülüyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyretmesi beklenen bölgede, rüzgar güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gece en düşük hava sıcaklığı Kars 8, Erzurum, Ardahan ve Ağrı'da 10, Erzincan'da 15, Iğdır ve Tunceli'de 16 derece kaydedildi.

Gün içinde en yüksek hava sıcaklıklarının ise Iğdır'da 34, Tunceli'de 33, Ağrı ve Erzincan'da 29, Erzurum'da 25, Ardahan 24 ve Kars'ta 23 derece olması tahmin ediliyor.

Öte yandan bölgede dün ölçülen en düşük hava sıcaklığı da Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Yayladüzü Köyünde 6,2 derece, en yüksek hava sıcaklığı Kemaliye'de 35, olarak kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.