15 Eylül 2018 Cumartesi 15:48
Meteoroloji'den Erzurum, Kars ve Ağrı için Uyarı!

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde hava az bulutlu ve açık geçecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği bölgede rüzgarın Erzurum, Ağrı ve Kars çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 kilometre/saat) esmesi öngörülüyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan'da 7, Erzurum'da 8, Kars'ta 10, Ağrı'da 12, Tunceli ve Erzincan'da 14, Iğdır'da 17 derece olarak ölçüldü. Gün içinde en yüksek hava sıcaklığının Iğdır'da 34, Tunceli'de 30, Ağrı'da 29, Kars'ta 28, Erzincan'da 27, Erzurum'da 25, Ardahan'da 24 derece olması bekleniyor.

Yetkililer, Erzurum, Kars ve Ağrı'da etkili olacak kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamalar ve çatı uçması gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.