12 Kasım 2018 Pazartesi 15:46
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk Ağrı'da

Milli Eğitim Bakanı Profesör Doktor Ziya Selçuk bir takım inceleme toplantı ve ziyaret ile okul açılışında bulunmak üzere Ağrı'ya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, 12 Kasım Pazartesi günü Ağrı’da bir dizi inceleme, toplantı ve ziyaret ile okul açılışında bulunmak üzere Ağrı'ya geldi.

Genel seçimlerden bugüne kadar icracı Bakanların Ağrı'ya gelmeleri Ağrı ilinin lehine olan bir durum. 

Ağrı'da Haber ailesi olarak Ağrı ilini ziyaret eden Bakanların ziyaretlerinin ilimize proje ve yatırım olarak geri dönmesini istiyoruz.

Ziya Selçuk Kimdir ? Biyografisi

Doğum Yeri : Ankara/ Türkiye 
Doğum Tarihi : 1.5.1961

Ziya Selçuk Biyografisi

Yeni sistemin Milli Eğitim Bakanı seçilen Ziya Selçuk, 1 Mayıs 1961 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayarak Gelişim Psikolojisi alanında da yüksek lisans yapmıştır. 

1989 yılında Hacettepe Üniversitesi’nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında doktorasını tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi’nde görev alan Selçuk, doçent ve profesör unvanlarını almıştır. 
TED Üniversitesi’nin kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ziya Selçuk, birçok özel eğitim kurumunun kuruluşunda yer almış ve müfredat reformunda da başarılar elde etmiştir. 2003-2008 yıllarında 

Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı yapmıştır. 
Yeni Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un rehberlik, davranış gözlemi, iletişim, gelişim, öğrenme ve mizaç konularında çeşitli araştırmaları vardır. Türkiye Zeka Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜBİTAK Grup Yürütme Komitesi Üyesi olan Selçuk, 3 çocuk babasıdır. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.