08 Mart 2018 Perşembe 12:29
Milli Eğitim Müdür Vekili Neriman Karakoç'tan Çalışan Kadınlara Gül jesti

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında tek tek birimleri gezerek çalışan kadın personele gül dağıtan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Neriman Karakoç, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınların, toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz parçası olduğunu belirten Karakoç, kadınların toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsuru olduğunu ifade etti.

Neriman Karakoç,”Hayatın tüm alanlarında her türlü fedakarlığı gösteren kadınların, bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmektedirler. Kadınların toplumsal yaşamın sosyal-ekonomik, kültürel-siyasal-eğitim alanları ve karar alma mekanizmalarında yer alarak ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine de katkı sağlamaktadırlar”dedi.​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.