21 Kasım 2016 Pazartesi 17:03
Modern Toplumda Model Aile Adlı Konferans Düzenlendi

Kültür ve Kongre Merkezinde, AğrıKardeşlik ve Dayanışma Platformu ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Eğitimci-Yazar Şefik Sevim, aile eğitiminin önemini anlattı.

Sevim, "Modernizme karşı aile can çekişiyor. Modern hayatta şükür bilinci yoktur. Bu sebeple modern hayatta hiçbir şekilde şükür etmeyen ailelerle karşı karşıya kalıyoruz." dedi.

Modern insanda bireyselliğin esas olduğunu ifade eden Sevim, şöyle konuştu:

"Modern insan devamlı kendini merkeze alır. Bütün bunlara inadına karşı koymamız lazım. Her bir aile istişare etmelidir. Ailede rol model faktörü önemlidir. Bunun yanında sosyal çevre de önemlidir. Sivil toplum kuruluşlarını ve dernekleri önemsiyorum. İki gün boyunca öğrencilerle de bir araya geldik. Bize gösterdiği ilgiden dolayı AğrıValisi Musa Işın'a, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut'a teşekkür ederim." dedi.

Program sonunda AKADAP Genel Sekreteri Kerem Anığı tarafından, Sevim ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Bulut'a hediye takdim edildi.

Konferansa, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Engin ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

modern-toplumda-model-aile-adli-konferans-duzenlendi.jpgmodern-toplumda-model-aile-adli-konferans-duzenlendi-001.jpgmodern-toplumda-model-aile-adli-konferans-duzenlendi-002.jpgmodern-toplumda-model-aile-adli-konferans-duzenlendi-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.