13 Aralık 2020 Pazar 20:18
Müdür Tekin Müzik Öğretmenlerine Plaket Verdi

Milli Eğitim Müdürü Tekin, Fedakâr Müzik Öğretmenlerine Plaket Verdi

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin,​ köy köy gezip çocuklara müzik ziyafeti veren ve​ onları enstrümanlarla tanıştıran müzik öğretmenleriyle bir araya gelerek teşekkür plaketi verdi.​

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Diyadin ilçesinde müzik öğretmenleri tarafından başlatılan​ "Minik Yürekler Müzikle Buluşuyor" projesi kapsamında, köy köy gezip çocuklara müzik ziyafeti veren ve​ onları enstrümanlarla tanıştıran müzik öğretmenleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü dinleme salonunda​ bir araya  geldi.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, köy çocuklarını müzikle buluşturan ve​ onları enstrümanlarla tanıştıran müzik öğretmenlerine teşekkür ederek, plaket verdi.​

Ağrı'nın​ eğitim kalitesini arttırmak için gece gündüz çalışan​ İl Milli Eğitim Müdürü Tekin'e plaket​ veren müzik öğretmenleri, daha sonra mini bir konser verdi.

Anahtar Kelimeler:
Müdür TekinFaruk Tekin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.