09 Nisan 2014 Çarşamba 23:04
Müdürü Çoşkun'dan Vali Tekinarslan'a Ziyaret

Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Vali Mehmet Tekinarslan’ı ziyaret etti.

 

Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ve müdürlük personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Vali Mehmet Tekinarslan’ı makamında ziyaret ederek, çiçek takdim ettiler. Çoşkun’dan yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yapılacak etkinlikler hakkından bilgi alan Vali Tekinarslan, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutladı. Huzur ve güvenliğin sadece emniyet müdürlüğünün değil, vatandaşların da sorumluluğunda bulunduğunu belirten Vali Tekinarslan, “Devlet ile vatandaş arasındaki diyalogun en önemli basamaklarından birini oluşturan polis teşkilatı, ilimizde de ‘Vatandaş Odaklı Kamu Hizmeti’ anlayışı ile çalışmalarını yürütmektedir” dedi.

 

Daha sonra İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ve beraberindekiler valilikten ayrıldı.

Son Güncelleme: 09.04.2014 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.