22 Nisan 2014 Salı 09:14
Muhtarlar Derneğinden Vakıf Müdürüne Plaket

Ağrı'nın Eleşkirt Muhtarlar Derneği tarafından ilçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı (SYDV) müdürüne plaket verildi.

 

Eleşkirt Muhtarlar Derneği, yönetim kurulu kararıyla ilçe SYDV Müdürü Hayrettin Murat’ın görevi sırasında göstermiş olduğu adil tutumundan dolayı bir plaket takdim etti. Dernek Başkanı Naci Sarı, plaket takdimi esnasında yaptığı konuşmada, "Biz muhtarlar derneği olarak Hayrettin Murat beyin görev esnasında vatandaşa yardımcı olma, yol gösterme, gıda ve kömür dağıtımı esnasındaki adil tutumundan dolayı dernek olarak plaketle ödüllendirme kararı aldık .Bu güne kadar nasıl uyumlu çalıştıysak bundan sonrada aynı uyum ve saygı çerçevesi sınırları içerisinde çalışacağımıza inanıyorum" dedi.

 

 

Vakıf Müdürü Hayrettin Murat, plaket kabulü esnasında dernek başkanı Naci Sarı ve yönetim kurulu üyelerine hitabet konuşmasında, "Bizler hizmet verme noktasında olanlar, görevlerini yerine getirirken çok adaletli davranmak zorundayız. Dağıttığımız kamu yardımlarında binlerce yetimin hakkı vardır. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Beni buna layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.





Son Güncelleme: 22.04.2014 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.