16 Kasım 2018 Cuma 14:28
Muhyettin Erim Ak Parti Ağrı Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

Muhyettin Erim AK Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adaylığı müraacatını yaparak resmi olarak AK Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Aday Adaylığı müracaat sayısı 15'i geçmişken öne çıkan aday adaylarından Muhyettin Erim çalışmalarına devam ediyor.

Ağrı’nın sorunlarını biliyoruz çözümleri noktasında da önerilerinizle beraber çok çalışmamız gerektiğini de biliyoruz . 

Memleketimiz için çalışmaktan başka şansımızın olmadığını ama sadece çalışmakla da olmayacağı, buna başta Milletvekilimiz ve Teşkilatlarımızla beraber bu zorlu süreçte aramızda güzel bir birliktelik ortamı tahsis edildiği takdirde ,bu güzel serhat şehrimizde başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığını inancım tamdır.

Ak Partinin bu kutsal yürüyüşünde bir neferi olarak ben de sizlerin desteği ile bir yol arkadaşı ,dava arkadaşı olarak bu hizmet bilinciyle geçmiş Belediye Başkanlığı tecrübelerinizden de istifade ederek memleketimize faydalı olmak istediğimi belirtmek isterim.

Ağrı da artık iktidar ile yerel belediyeciliğin gücünü birleştirmenin vaktinin geldiğini belirtmek istiyorum. Partimizin tüm teşkilatlarına çalışanlarına teşekkür ediyor. Sizin Vasıtanızla buradan tüm hemşehrilerime saygı ve hürmetlerimi sunuyorum . Allah yar ve yardımcımız olsun çıktığımız bu yolda Rabbim beni sizlere karşı mahcup etmesin inşallah dedi.

1994 yılında Refah Partisi Kontenjan adayı olarak belediye başkan yardımcılığı görevini yürütürken dönemin belediye başkanı Zeki Başaranın görevden alınması üzerine 1997 -1999 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini üstlenmişti.

Son Güncelleme: 20.11.2018 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.